4 Ocak 2009 Pazar

S03S18 - THE SON ALSO RISES

orijinal yayınlanma tarihi: [11/3/2007]
starbuck'ın ölümü başta lee, anders ve william adama olmak üzere herkesi üzüntüye sürüklemiştir. bu sırada filonun gündemine gaius baltar'ın davası oturur.


baltar'ı mahkemede savunacak avukat suikaste uğrar, bombalı saldırıda öldürülür. bunun üzerine gelen yeni gönüllü, romo lampkin william adama'nın babası ünlü hukukçu joseph adama'nın öğrencisi, zeki ve kurnaz bir adamdır.

lee adama, lampkin'in güvenliğini sağlamak üzere görevlendirilir. william adama da baltar'ın mahkemesinde hüküm verecek kurula üye olarak seçilir.

lampkin caprica-six ile görüşür ve baltar'ın duygularını ona iletir. odasına gidecekken o da bombalı saldırıya uğrar, ancak bir asker tarafından kurtarılarak revire kaldırılır.

lee adama, giderek arasında güçlü bir diyalog kurulan lampkin ile görüşür ve onun konuştuğu herkesten bir eşya alan bir kleptomanyak olduğunu öğrenir. bombalama eylemlerinin failleri araştırılmaktadır.

lampkin baltar'a yolladığı mesajda babasının gölgesinden sıyrılmak isteyen bir oğuldan daha güçlü bir müttefik bulunmadığı yazmaktadır.

Hiç yorum yok: