4 Ocak 2009 Pazar

S03B15 - A DAY IN THE LIFE

orijinal yayınlanma tarihi: [18/2/2007]
cally tyrol, kocası galen'dan çocukları nicholas ile daha çok zaman geçirmesini ister ve çalışma koşullarından yakınır. çift tartışırken ikisi de hava deliğindeki bir sızıntı yüzünden göreve çağrılır.

william adama eski karısıyla olan evlilik yıldönümde düğün resimlerini çıkarıp ona bakarak geçmişe yolculuk yapar.


tyrol çifti hava deliğinde bir yandan çalışır bir yandan da evlilik problemlerini tartışırlarken, bir anda hava deliğinin kapısı kapanır, ikili içeride mahsur kalır.

roslin, baltar'ın yargılanmasında lee adama'nın görev almasını ister. bunda lee'nin hukuğa ilgisi ve büyükbabası joseph adama'nın büyük bir avukat olmasının etkisi vardır. ancak cag olması ve görevlerinden ötürü lee bu duruma pek gönüllü değildir.


deliği kapama çabalarına karşın tyrol çifti başarılı olamaz ve durum ciddi bir hal alır. içerideki sıcaklık ve hava giderek azalmaktadır. kapı patlamalara karşı sağlam olduğundan ikili ancak dışarıdan müdahale ile kurtarılabilir. cally ölürlerse oğullarına ne olacağını düşünür.

lee'nin planına göre bir raptor hava deliğinin çıkışınca bekleyecek ve kapı açılır açılmaz kazazedeleri yakalayacaktır. kapı açılmadan önce galen karısından özür diler ve ailesiyle daha çok zaman geçireceğine dair söz verir.

plan başarılı olur, ikili sağ salim kurtarılır. ancak cally'nin durumu daha kötü olduğundan oksijen tüpüne konur. lee adama annesi hakkında babasıyla konuşur. sonrasında adama da roslin ile new caprica'daki yakınlaşmalarına dair imada bulunur. roslin imayı görmezden gelmez.

gün biterken adama evlilik resmini seneye görüşmek dileğiyle kaldırır.

Hiç yorum yok: