3 Ocak 2009 Cumartesi

S02B14 - BLACK MARKET

orijinal yayınlanma tarihi: [27/1/2006]
iyileşen başkan roslin; adama, cain'in ölümüyle pegasus'un komutanı olan jack fisk ve baltar ile filodaki kara borsanın yok edilmesi hakkında görüşür. ancak fisk pegasus'a geri döndüğünde kara borsanın yöneticisinin yolladığı adamlar tarafından telle boğularak öldürülür.


lee adama'nın cloud 9 gemisinde shevon isimli bir kadınla ilişkisi vardır. roslin; saldırı öncesi caprica'da gördüklerini hatırlayınca baltar'dan istifa etmesini ister. ancak baltar roslin'in suçlamalarını reddeder ve yardımcı başkanlık makamından vazgeçmez. shevon'dan
gelen bir yardım telefonuyla yanında giden lee'yi kara borsa adamları fisk'i öldürdükleri gibi öldürmeye çalışırlar. adamlar lee'yi kara borsa araştırmasını bırakmasına dair uyarırlar.

zarek'in bulgularına göre kara borsanın merkezi prometheus adlında bir gemidir ve bu işi phelan isimli "iş adamı" lakabıyla bilinen bir kişi yönetmektedir. phelan'ın gemisine giden adama onu öldürür, ancak kara borsanın denetlenebildiği sürece bir gereklilik olduğunu düşündüğünden varlığını sonlandırmaz.

Hiç yorum yok: