3 Ocak 2009 Cumartesi

S02B02 - VALLEY OF DARKNESS

orijinal yayınlanma tarihi: [22/7/2005]
sıçrama tamamlandıktan sonra, galactica'nın güç sistemleri birden kapanır. gemi içindeki iletişim hatları da çalışmamaktadır. lee adama ve ekibi ellerinde fenerlerle galactica koridorlarında centurionları yok etmeyi amaçlarlar.

tutuklu bulunan laura roslin cylon saldırısı sonrası bulunduğu yerden çıkarılır. yer değiştirilmeleri sırasında centurionlar tarafından öldürülmüş mürettabatla karşılaşırlar. içlerinde yalnızca anastasia dualla sağ kalmıştır.

cylon ve insanlar arasındaki kovalamaca sonrası centurionlar yok edildiğinde dr. cottle derhal galactica'ya getirilir. cottle'a göre adama iyileşecektir.

caprica'da starbuck helo'yu delphi'deki eski evine götürür. duvarda kendisinin önceden çizdiği ilgi çekici kocaman bir sembol vardır. bir süre sonra evde askeri bir kamyonun anahtarını bulur ve apollo'nun da okunu alarak helo'yla tekrar yola çıkarlar.

kobol'da gaius baltar gene hayaller görmektedir, number six vizyonu insanların inancının sahte olduğunu bir kere daha vurgular. arkadaşlarının ölümünden ötürü chief kendini suçlu hissetmektedir. ilaçları bulup geri döndüklerinde ekipten bir üye daha hayatını kaybetmiştir.

Hiç yorum yok: