30 Aralık 2008 Salı

S01B05 - YOU CAN'T GO HOME AGAIN

orijinal yayınlanma tarihi: [4/2/2005]
hot dog galactica'ya döner dönmez starbuck için bir araba ekibi görevlendirilir. bu sırada starbuck ölümden kıl payı kurtulur. sadece kırk altı saatlik oksijeni bulunan starbuck vurduğu cylon raider'ını bulur. bu raider'ın içinin canlı bir organizma olduğunu keşfeder ve aleti onarmayı dener.


number six vizyonu gaius baltar'ı başkanın starbuck'ı arama çalışmalarını engellemesi için cesaretlendirir ama baltar bunu başaramaz. galactica güvertesinde ise starbuck'ın bulunması için ayrılan kuvvetlerin zaten az olan savunmayı azaltmasından ötürü huzursuzluk hakimdir. ekibin çoğu starbuck'ın öldüğünü ve bunun boşa olduğunu düşünürken starbuck'ı evladı gibi gören adama bu görüşlere direnir, ancak saul tigh buna karşı çıkmaktadır.

caprica'da helo ve boomer cylonlar tarafından saldırıya uğrar ve boomer kaybolur.


starbuck cylon raider'ı çalıştırmayı başarır. lee adama raider'ı farkedip onu yok etmeye çalışsa da başaramaz. adama'nın viperının üzerinde uçan bu tuhaf raider'ın altında starbuck isminin yazdığını görür, endişenin yerini sevinç alır. galactica'ya dönen starbuckwilliam adama, zak ile olanlardan ötürü bağışlar.

Hiç yorum yok: