30 Aralık 2008 Salı

S01B08 - FLESH AND BONE

orijinal yayınlanma tarihi [25/2/2005]
laura roslin rüyasında tanımadığı bir adamın ona bir şeyler söylemek istediğini ama söyleyemeden hızlıca çekilerek kaybolduğunu görür. uyandığında yeni yakalanan cylon esirin aynı adam olduğunu görür. roslin esirin öldürülmeden önce sorgulanmasını ister ve adama da bu iş için starbuck'ı görevlendirir. cylon kopyası - leoben conoy, starbuck'ı daha önceden tanıyormuş gibi görünmektedir. tek tanrıdan, starbuck'ın kaderinden etkileyici bir şekilde bahseder. işkenceye uğraması da onu zayıflatmaz. leoben gemilerden birinde nükleer bomba bulunduğunu söyler ancak bu doğru değildir.

boomer baltar'dan cylon testine girme talebinde bulunur. cylon testi boomer'ın kimliğini ele verir ancal baltar korkar ve bunu boomer dahil herkesten saklar.

caprica'da boomer'a helo'yu burada kalması için ikna etme görevi verilir. eğer helo bunu kabul etmezse boomer onu öldürmelidir. boomer bunu kabul etmiş gibi yapar ancak helo'nun yanına geldiğinde onunla birlikte kaçmaya başlar.

leoben hava deliğinden atılmadan önce roslin'e william adama'nın bir cylon olduğunu söyler. olay tam roslin'in rüyasındaki gibi gerçekleşir. leoben'e inanılması gerektiği bilincinde olsa da gene de roslin ve adama arasında bir şüphe tohumu oluşmuştur.

Hiç yorum yok: