3 Şubat 2009 Salı

S04B14 - PROMO

bu haftaki bsg bölümü blood on scales'in fragmanına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz:
http://www.youtube.com/watch?v=PCvFaJvQ8XA

3 yorum:

Adsız dedi ki...

promoda saul'un öldüğü söyleniyor. zarek'in bir yalanı olabilir. ama yalan değilse dizinin gidişatı açısından da önemli olabilir zira sonraki bölümde saul'un öldükten sonra tekrar nasıl dirildiğini görebiliriz ki bu da bize dünyada öldükten sonra nasıl 12 kolonide tekrar geri geldiklerini açıklayabilir final five'ın.

bunun dışında yürü be roslin diyoruz.

Adsız dedi ki...

türkiye dahilindeki politik konumlarını diziye de yansıtan bir kitleyle aynı diziyi seyretmek çok komik. tarafsız bir gözle bakarsak dizinin başından beri subjektif deneyimleri doğrultusunda 40000 kişinin hayatı üzerinde kararlar veren liderleri o kadar da sevmememiz gerekir. starbuck hanımefendi ihsan oktay anar kahramanları gibi esrarla rüya misali hayaller uydursun, nefret edilen gaeta bu yolda bacağını kaybetsin, gezegenleri yokeden ve daha önce de ihanet etmiş olan cylonlara kayıtsız şartsız bir güven beklensin, sonra da herkes şeytanını bulsun. olmadı fanlar olmadı:D

ka' dedi ki...

tabi politik konumu ters köşe olup da dizide adamanın gözleri yaşlandığında, olduğu yere çakılı kalan insanlar da olması, bu diziyi bir garip yapıyor zaten.

biri karar verirken, biri seçim yaparken, biri kendini adarken, biri diğerini sömürürken, biri diğerini kandırırken, biri severken, biri yönetirken, biri ararken, biri karşı dururken, biri zorunda kalırken, biri aldatırken, biri vazgeçerken .. o kadar bize benziyorlar ki, kendimizi onlar yerine koymamız ondan kolaylaşıyor. durduğum yerden hiç anlamayacağım pozisyonda olan birinin de hatalarını, yan basmışlığını, acısını görebildiğimde, aslında insanları anlamanın o kadar zor olmadığını kafama çakmasına da sırnaşıyorum bu dizinin. gerçek hayatta, gerçek ülkemde gittikçe uçlaşırken bir millet olarak, kendi hatalarımızın dökümünü lokum diye yedirir adama. sağlı sollu.

malum, binlerce torrent rapid destekli çağımızın binlerce dizi bölümü ve filmleri arasında, 4*14 bu güne kadar ilk defa izler izlemez başa, ve yine izler izlemez bir daha başa aldığım tek şey oldu.

sevgili site sahibi; bu bölümü de uzun uzun yazmanız dileğiyle..